Despre noi

Bun venit la Pizza Rosso Sibiu!

Pentru ca ne place sa gatim pe cat de mult iti place tie sa mananci. Comanda preparatele preferate, fie ca sunt pizza, salate, paste, fast-food sau deserturi. Lasa-te surprins de gustul bun si de starea de spirit faina in care te poate purta mancarea bine gatita. Pregatim totul pe loc si livram repede in Sibiu!
Livrare intre 30-70 de minute de la comanda

Timpul de livrare este intre 30-70 minute de la preluarea comenzii. Colegii nostri vor incerca sa livreze cat mai repede comanda dumneavoastra. In cazul in care suntem aglomerati, colegii nostri va vor ruga sa iesiti in fata imobilului pentru a ridica comanda!

Bucura-te de ofertele noastre!

Aduna-ti prietenii si bucura-te de ofertele noastre: 3 x pizza mici + la alegere 2 sosuri + 1 sticla de 2 litri de suc = 65.99 lei / 5 x pizza maxi + 3 sosuri la alegere + 1 sticla de 2 litri de suc = 149.99 lei / Pizza Family 3+1 Gratis + 8 Sosuri = 191.99 lei

Condiții de livrare gratuita

Toate comenzile vor fi livrate la adresa comunicata de client cu ocazia lansarii comenzii,  de către  un   curier,   angajat   al   societatii   sau al unui tert parti cu care PIZZA ROSSO a incheiat un contract de prestare de sevicii de livrare. La momentul livrării comenzii/produselor, clientul trebuie să asigure accesul livratorului la adresa (in curte sau imobil) si sa raspunda la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii , pentru cazurile in care livratorul nu reuseste sa gaseasca adresa exacta sau sa obtina accesul in cladire.

Fiindca e fain sa imparti, dar e si mai fain cand nu imparti din pizza ta. Fiindca mai multe sortimente de pizza inseamna si mai multa placere. Pentru ca e super avantajos. Si fiindca mai multa pizza e, de fapt, mai multa distractie. 

ATENȚIE! Am extins aria de livrare pentru ca tu să te bucuri de preparatele tale preferate! Livrăm în: BAVARIA PARK, Daia Nouă, Daia, Nou, Roșia, Șura Mare, Rășinari

Pizzerie Sibiu - Pizza delicioasa la dispozitia ta

Nu rata posibilitatea de a te bucura de o pizza delicioasa in Sibiu. Iti punem la dispozitie si alte produse precum crispy, aripioare, sandwich sau snitel.

Scroll to Top